Новости2021-06-21T08:37:36+00:00
Почетна/Новости

Новости

1801, 2023

Термини за испити – февруарска сесија 2023

јануари 18, 2023|Новости|

901, 2023

Известување за февруарски испитен рок

јануари 9, 2023|Новости|

1512, 2022

ОДБРАНА НА ЗАВРШЕН ТРУД

декември 15, 2022|Новости|

1212, 2022

ОДБРАНА НА ЗАВРШЕН ТРУД

декември 12, 2022|Новости|

2411, 2022

Субвенциониран студентски оброк за академската 2022-2023 година

ноември 24, 2022|Новости|

Go to Top