Инфо сесија наменета за студентите на УКЛО

Фондот за иновации и технолошки развој организира online инфо сесија за презентација на инструментот за поддршка – Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва старт-ап и спин-оф компании. Настанот ќе се одржи на 11-ти Мај (Вторник) од 11:00 часот преку zoom платформата Линк за пристап до online инфо сесија (Zoom): https://us02web.zoom.us/j/88116683476 Meeting ID: 8811668 3476 Passcode: 580925

1- колоквиум по Зоологија

Резултати од полагамјето на 1- колоквиум по  и Зоологија, на  22.04.2021 во 10 часот. Име и Презиме Бр. Индекс Остварен и поени Семинарски доставиле 1. 273 28 – 2. 274 24 – 3. 275 24 – 4. 276  25 – 5. 277 26 – 6. 278 27 – 7. 279 29 – 8. 281 22 […]

Известување за вонредниот априлски испитен рок

Се известуваат студентите дека согласно одлуката донесена на ННС на Ветеринарен Факултет Битола, априлската сесија ке биде во терминот од 12 до 23 04 2021 со право на еден термин за полагање. Согласно академскиот календар објавен на страната на Универзитетот “Св. Климент Охридски” Битола, колоквиумската недела е со почеток  од 06 04 до 10 04 […]

Априлска сесија – Известување

Известување Согласно мерките и препораките за заштита и превенција од COVID – 19, во договор со предметните професори, термините за полагање испити во тековната априлска сесија може да се одложат и по завршувањето на претходно утврдените термини. Одложувањето се однесува на предметите каде за полагање е неопходно физичко присуство. Дополнително, поради технички пропуст, се продолжува […]

Rezultati Anatomija 1

Rezultati Anatomija 1, Kolokvium 1 i 2. datum 19.02.2021   Polozile slednite kandidati: Kolokvium 1: Dosie 284   ……6 (sest) dosie 278  ……6 (sest) dosie 273 …..6 (sest) dosie 276  ……6  (sest) dosie 285 …….6 (sest) dosie 258 …… 6 (sest) dosie 264 ….6 (sest) dosie 288 ……..6 (sest) Kolokvium 2: Dosie 274 ……..6 (sest) dosie […]

Известување

Известување Се известуваат студентите дека терминот за запишување на летен семестар во академската 2020/21 е предвиден да биде во термин од 15 02  до 26 02 2021. Студентите кои нема да се придржуваат кон предвидените рокови за запишување на семестарот ќе плаќаат надомест за ненавремен упис При запишување се препорачува студентите да го користат модулот […]

Известување Биологија и патологија на риби

  Известување Се известуваат студентите дека им се одобрува дополнителен термин за полагање на предметот “Биологија и патологија на риби” кај проф. д-р С. Стојановски, во понеделник на 15 02 2021. Времето на одржување на испитот ќе биде во договор со предметниот професор. Од предметниот професор     Attachments area