22 09, 2022

Известување

2022-09-22T22:45:26+00:00септември 22, 2022|

Се извесуваат студентите дека вториот термин за полагање кај проф. [...]

1 09, 2022

Уписи 2022

2022-09-29T10:12:30+00:00септември 1, 2022|

Прелиминарна листа од I уписен рок Решение за прием на [...]

27 07, 2022

Известување

2022-07-27T07:26:42+00:00јули 27, 2022|

Студентите кои имаат потреба од издавање на потребните документи за [...]

Go to Top