Новости

20 09, 2023

Одбрана на завршен труд

2023-09-20T07:45:46+00:00септември 20, 2023|

                                                                                                                                                                                                  И З В Е С Т У [...]

5 09, 2023

Оглас за ФСС

2023-09-05T16:12:03+00:00септември 5, 2023|

Оглас за избор на членови и претседател на Факултетското студентско [...]

1 09, 2023

Известување

2023-09-01T09:29:01+00:00септември 1, 2023|

Се известуваат студентите дека согласно академскиот календар објавен на страната [...]

Go to Top