vladimir

About vladimir

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far vladimir has created 44 blog entries.
23 02, 2021

Известување

2021-05-25T08:42:14+00:00февруари 23, 2021|

Известување Се известуваат студентите дека терминот за запишување на летен [...]

23 02, 2021

Распоред летен семестар

2021-05-25T08:42:20+00:00февруари 23, 2021|

Распоред летен семестар 2020-21

23 02, 2021

Известување Анатомија

2021-05-25T08:42:31+00:00февруари 23, 2021|

Известување Анатомија, На барање на студентите се одложува испитот [...]

23 02, 2021

Известување за систематски прегледи

2021-05-25T08:42:37+00:00февруари 23, 2021|

Известување од  Службата за превентивна здравствена заштита на деца [...]

23 02, 2021

Февруарска испитна сесија

2021-05-25T08:42:42+00:00февруари 23, 2021|

Известување Согласно академскиот календар објавен на страната на Универзитетот [...]

8 02, 2021

Наташа Петровска

2023-10-13T07:40:19+00:00февруари 8, 2021|

Проф. д-р Наташа Петровска Доцент Реферат за избор Одлука [...]

8 02, 2021

Маја Ангеловска

2024-05-29T07:35:37+00:00февруари 8, 2021|

Маја Ангеловска Доцент Реферат за избор Одлука за избор [...]

Go to Top