aleksandar

About aleksandar

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far aleksandar has created 71 blog entries.
5 09, 2023

Оглас за ФСС

2023-09-05T16:12:03+00:00септември 5, 2023|

Оглас за избор на членови и претседател на Факултетското студентско [...]

25 08, 2023

Уписи 2023

2023-09-28T08:19:29+00:00август 25, 2023|

Прелиминарна листа на пријавени кандидати за I уписен рок Решение [...]

14 06, 2023

ИЗВЕСТУВАЊЕ

2023-06-14T10:13:28+00:00јуни 14, 2023|

Ветеринарен факултет- Битола  Ве известува дека на  ден 20.06.2023 (вторник) [...]

24 04, 2023

Известување

2023-04-24T09:28:43+00:00април 24, 2023|

Tермините за испити кај соодветните предмети закажани за 21 04, [...]

Go to Top