aleksandar

About aleksandar

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far aleksandar has created 78 blog entries.
15 05, 2024

Известување

2024-05-15T10:21:58+00:00мај 15, 2024|

  Се известуваат студентите дека, согласно академскиот календар објавен на [...]

14 05, 2024

Известување

2024-05-14T09:53:21+00:00мај 14, 2024|

Известување за Законот за заштита од вознемирување на работно место

15 04, 2024

Известување

2024-04-15T19:26:35+00:00април 15, 2024|

Tерминот за полагање кај Проф. Додовски на 17 04 се [...]

12 04, 2024

Априлски испитен рок

2024-04-12T11:17:12+00:00април 12, 2024|

Известување за вонредниот априлски испитен рок Се известуваат студентите дека [...]

Go to Top