Се известуваат студентите дека, согласно академскиот календар објавен на страната на Универзитетот  “Св.  Климент  Охридски”  Битола,  јануарско-февруарскиот испитен рок е предвидено  да трае  од  29 01 2024 до 17 02 2024 година. 

Пријавување на испити е предвидено да биде во терминот од 15 01  до 29 01 2024   

За дополнителни информации  студентите да се обратат до референтот на студентски прашања Билјана Димитровска – biljana.dimitrovska06@gmail.com

Испитни термини (линк)

Од деканат