Почитувани студенти,
Годинава караванот на Инфо денови за Еразмус+ и вашите УСС и ФСС ќе помине на секој факултет!
Придружете сe и дознајте значајни информации за меѓународна мобилност, лични искуства од ваши колеги.
Информирајте сe што значи да се биде активен УКЛО студент и како да соработуваме и напредуваме заедно.
May be an image of text