Почитувани,

На ден 19.05.2022 година (четврток) со почеток во 11 часот во просториите на Ветеринарен факултет – Битола (предавална 1), предавање ќе одржи проф.д-р Владимир Какуринов од Европската групација за хигиенско  инжинерство и дизајн (EHEDG) на тема :

Улогата на хигиенското инжинерство и дизајн во производството на храна”.

 

Со почит,

 

Ветеринарен факултет – Битола

Декан

Доц.д-р Никола Караболовски,с.р