Конкурс за прием на студенти во студентските домови

Почитувани студенти, Ве известуваме дека оваа година Конкурсот за прием на студенти во студентските домови, го објави МОН и истиот започнува на 26-07-2021 и трае до 20-08-2021 год. Заради непречено подигање на документи во овој период, кои им се неопходни на студентите потребно за да аплицираат на конкурсот потребно е да се обратат на меил […]