Априлска сесија – Известување

Известување

Согласно мерките и препораките за заштита и превенција од COVID – 19, во договор со предметните професори, термините за полагање испити во тековната априлска сесија може да се одложат и по завршувањето на претходно утврдените термини. Одложувањето се однесува на предметите каде за полагање е неопходно физичко присуство.

Дополнително, поради технички пропуст, се продолжува терминот за пријавување на испити во периодот од  12 04 до 16 04 2021.

Од деканат