1- колоквиум по Зоологија

Резултати од полагамјето на 1- колоквиум по  и Зоологија, на  22.04.2021 во 10 часот. Име и Презиме Бр. Индекс Остварен и поени Семинарски доставиле 1. 273 28 – 2. 274 24 – 3. 275 24 – 4. 276  25 – 5. 277 26 – 6. 278 27 – 7. 279 29 – 8. 281 22 […]

Известување за вонредниот априлски испитен рок

Се известуваат студентите дека согласно одлуката донесена на ННС на Ветеринарен Факултет Битола, априлската сесија ке биде во терминот од 12 до 23 04 2021 со право на еден термин за полагање. Согласно академскиот календар објавен на страната на Универзитетот “Св. Климент Охридски” Битола, колоквиумската недела е со почеток  од 06 04 до 10 04 […]

Априлска сесија – Известување

Известување Согласно мерките и препораките за заштита и превенција од COVID – 19, во договор со предметните професори, термините за полагање испити во тековната априлска сесија може да се одложат и по завршувањето на претходно утврдените термини. Одложувањето се однесува на предметите каде за полагање е неопходно физичко присуство. Дополнително, поради технички пропуст, се продолжува […]