Известување Биологија и патологија на риби

 

Известување

Се известуваат студентите дека им се одобрува дополнителен термин за полагање на предметот “Биологија и патологија на риби” кај проф. д-р С. Стојановски, во понеделник на 15 02 2021. Времето на одржување на испитот ќе биде во договор со предметниот професор.

Од предметниот професор

 
 
Attachments area