Известување

Се известуваат студентите дека предавањата и вежбите на Ветеринарен факултет ке започнат од понеделник (05 10 2020) согласно објавениот распоред. Предавањата и вежбите ке се одржуваат со физичко присуство и со почитување на препораките и мерките за заштита од COVID 19.

Известување

Известување се известуваат студентите дека рокот за запишување на зимски семестар во академската 2020/21 ке биде од 28 09 до 02 10 2020. Од деканат

logo-1
Дополнување за тендер

Почитувани Во прилог се доставуваат дополнителни корегирани документи кои се однесуваат на веќе започнатата тендерска постапка објавена на 25 08 2020. Корекциите на документацијата е во согласност со новите измени и дополнувања на правилата на Европска Унија за тендерска постапка. Поради тоа и рокот за достава на комплетното тендерско досие со Ваша понуда се пролонгира […]

Уписи 2020

Прелиминарна листа на пријавени кандидати во I уписен рок Решение за прием на студенти во I уписен рок Прелиминарна листа на пријавени кандидати во II уписен рок Решение за прием на студенти во II уписен рок Прелиминарна листа на пријавени кандидати во III уписен рок Решение за прием на студенти во III уписен рок

ИЗВЕСТУВАЊЕ  

Се известуваат студентите дека испитите кај Проф д-р Стојмир Стојановски се презакажуваат на 21 09 2020 понеделник поради службени обврски на професорот. Испитите ке се одржат во 10 часот. Од предметен професор