Известување

Се известуваат студентите дека предавањата и вежбите на Ветеринарен факултет ке започнат од понеделник (05 10 2020) согласно објавениот распоред. Предавањата и вежбите ке се одржуваат со физичко присуство и со почитување на препораките и мерките за заштита од COVID 19.