ИЗВЕСТУВАЊЕ

Терминот на 28,08.2020 за полагање на предметите (Микробиологија сп Имунологија 1 и Микробиологија со имунологија 2) кај Проф д-р С Стојановски се менува за 31 08 2020 (понеделник)

Од предметен професор.