logo-1
Покана за доставување на понуди за набавка на реагенси и потрошен материјал за проектот PAPESHE

Покана, За доставување на понуди за набавка на: Лабораториска опрема:реагенси и потрошен материјал  во рамките на проектот  „Заштита на автохтоната популација на Пелагониски овци одгледувани во меѓугранична зона” со акроним : PAPESHE  (W.P.3, D 3.4.2). Ветеринарен факултет, Универзитет „Св. Климент Охридски “- Битола, распишува јавен тендер за доделување на договор за набавка на лабораториска опрема реагенси и […]

Насоки за постапување на единиците на УКЛО за време на пријавувањето / запишувањето на кандидати по Конкурс во прва година во академската 2020/2021 година

Насоки за постапување на единиците на УКЛО за време на пријавувањето / запишувањето на кандидати по Конкурс во прва година во академската 2020/2021 година    

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Терминот на 28,08.2020 за полагање на предметите (Микробиологија сп Имунологија 1 и Микробиологија со имунологија 2) кај Проф д-р С Стојановски се менува за 31 08 2020 (понеделник) Од предметен професор.

Известување за колквиумската недела и септемврискиот испитен рок

Се известуваат студентите дека согласно академскиот календар објавен на страната на Универзитетот “Св. Климент Охридски” Битола, колоквиумската недела е со почеток  од 17 08 до 28 08 2020.  Право на полагање на колоквиум имаат студентите кои го запишале и слушале предметот во текот на летниот семестар.  Септемврискиот испитен рок согласно академскиот календар е предвидено да […]

Септемвриски испитен рок

Известување   Се известуваат студентите дека теминот за пријавување на испити во престојниот септемвриски испитен рок е предвидено да биде од 17 08 до 22 08 2020.   Пријавувањето е задолжително по електронски пат со алатките на Iknow системот.   Пријавувањето вклучува и уплата на тековните трошоци: 15 ден. за пријавување (прв пат) или, 315 […]