ИЗВЕСТУВАЊЕ  

Се известуваат студентите дека испитите кај Проф д-р Стојмир Стојановски се презакажуваат на 21 09 2020 понеделник поради службени обврски на професорот. Испитите ке се одржат во 10 часот. Од предметен професор

Стратегија на УКЛО за реализација на наставно-образовниот процес и кодекс на комуникација

Со оглед на моменталната ситуација на пандемијата со COVID-19, а во интерес на реализација на воспитно-образовниот процес и тековното функционирање на УКЛО и единиците во свој состав, Универзитетскиот сенат на УКЛО ги усвои следниве документи: – Стратегија на УКЛО за реализација на наставно-образовниот процес во услови на пандемија со COVID-19 за академската 2020/2021; – Кодекс на […]

ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – БИТОЛА ВО АКАДЕМСКАТА 2020/2021 ГОДИНА

ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – БИТОЛА ВО АКАДЕМСКАТА 2020/2021 ГОДИНА  

Известување

Известување Се известуваат студентите на Ветеринарен факултет дека во четврток на 17 09 2020 со почеток во 12 часот ке се спроведи постапката за избор – гласање за претседател и членови на Факултетското собрание. Обврска е на сите студенти на Ветеринарен факултет да да земат учество во спроведување на гласањето. Од деканат

Уписи 2020

Прелиминарна листа на пријавени кандидати во I уписен рок Решение за прием на студенти во I уписен рок Прелиминарна листа на пријавени кандидати во II уписен рок Решение за прием на студенти во II уписен рок