Почетна | Ветеринарен факултет
 1. Јануарска сесија

  читај повеќе >>>>
 2. Известување за сесија

  читај повеќе >>>>
 3. ИЗВЕСТУВАЊЕ

  читај повеќе >>>>
 4. Термини за испити

  читај повеќе >>>>
 5. Ноемвриска сесија

  читај повеќе >>>>
 6. Дополнителен конкурс за IV уписен рок

  читај повеќе >>>>
 7. ИЗВЕСТУВАЊЕ

  читај повеќе >>>>
 8. Септемвриска сесија

  читај повеќе >>>>
 9. НАДВОРЕШНА ЕВАЛУАЦИЈА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ

  читај повеќе >>>>
 10. ИЗВЕСТУВАЊЕ

  читај повеќе >>>>
 11. Пријавување за јануарска сесија 2017

  читај повеќе >>>>
 12. Семинарски Микробиологија

  читај повеќе >>>>
 13. УПИСИ 2017

  читај повеќе >>>>
 14. Повик на Европската Агенција за безбедност на храна

  читај повеќе >>>>
 15. Задолжителна пракса

  читај повеќе >>>>
 16. Каталог на капитални книгоиздателски проекти од Министерство за Образование на РМ

  читај повеќе >>>>
 17. Распоред на предавања

  читај повеќе >>>>
 18. Известување

  читај повеќе >>>>
 19. Водич за изработка на завршен труд

  читај повеќе >>>>
 20. Амбулантна клиника 1 и 3

  читај повеќе >>>>
 21. Прва генерација апсолвенти

  читај повеќе >>>>
 22. Лого на ВФБ

  читај повеќе >>>>
 23. Лабораторија за генетика

  читај повеќе >>>>
 24. Документи за пракса

  читај повеќе >>>>
 25. СООПШТЕНИЈА

  читај повеќе >>>>
 26. Предметна програма

  читај повеќе >>>>
 27. ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЛАБОРАТОРИИ

  читај повеќе >>>>
 28. КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ПРВ УПИСЕН РОК

  читај повеќе >>>>
 29. ИНФОРМАЦИЈА

  читај повеќе >>>>
 30. ВОДИЧ НА СТУДЕНТИТЕ КАКО ДА ИЗРАБОТАТ СЕМИНАРСКА РАБОТА

  читај повеќе >>>>
 31. Потребно за префрлување од друг сроден факултет

  читај повеќе >>>>
 32. Универзитетска лабораторија за генетика во Битола

  читај повеќе >>>>
 33. Премиерот на отворањето на Ветеринарниот факултет во Битола

  читај повеќе >>>>
Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek

Соопштенија


ДОБРЕДОЈДОВТЕ


Со големо задоволство сакам да ја поздравам Вашата одлука, што ја донесовте да го продолжите вашето образование на Ветеринарниот факултет во Битола. Како идни Доктори по ветеринарна медицина  вие ќе бидете оспособени за: традиционално занимање од областа на ветеринарна медицина (практична  имплементација на ветеринарната медицина на фарма, работа во ветеринарна аптека, ветеринарни клиники,  деловни бизниси од областа на ветеринарната медицина, научно-истражувачки работници, професори(во  средно и високо образование), јавни функции на локално и регионално ниво, директори на јавни  институции, претставници на домашни и меѓународни здруженија, јавни институции (парламент и влада).  Ние ќе го искористиме вашиот целосен потенцијал (морален, социјален и интелектуален), со цел да станете  креатори на сопствената иднина и иднината на нашата поширока заедница.Декан

Проф.д-р Живко Гацовски