Студентска служба
Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek

Студентска служба

 

 

Студентската служба ги извршува сите административни работи кои се во врска со студирањето и тука спаѓаат: упис на студенти, упис и заверка на семестар, пријавување на испити, издавање на дипломи, уверенија и потврди. Работа со студенти 08 - 16 часот


Референт по студенски прашања

Билјана Димитровска

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите