Болести на живина предавања
Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek

Се известуваат студентите од четврта година дека на ден 19.10.2019 год. петок, Проф.д-р Стојмир Стојановски ќе започне со предавања по предметот Болести на живина во 9 часот. Присуството е задолжително.