Свечено доделување на дипломи
Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek

Се известуваат дипломираните студенти дека на ден 13.12.2018 (четврток) ќе се одржи свечена декемвриска промоција на дипломирани доктори по ветеринарна медицина во 12 часот во просториите на Ветеринарен факултет Битола - предавална 4.


ВД Декан

Доц.д-р Мими Ристевски