Предавања кај проф.д-р Сашо Стојановски
Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek

Се известуваат студентите дека предавањата кај проф.д-р Сашо Стојановски за 30.10.2018 и 31.10.2018 се одложуваат.