Почеток на предавања
Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek

Се известуваат студентите од II, III, IV и V година дека со предавања за академската 2018/2019 ќе се започне од 08.10.2018 (понеделник).

Студентите од I година започнуваат на 10.10.2018 (среда)