Септемвриска сесија
 1. Термини за испити

  читај повеќе >>>>
 2. Ноемвриска сесија

  читај повеќе >>>>
 3. Дополнителен конкурс за IV уписен рок

  читај повеќе >>>>
 4. ИЗВЕСТУВАЊЕ

  читај повеќе >>>>
 5. Септемвриска сесија

  читај повеќе >>>>
 6. НАДВОРЕШНА ЕВАЛУАЦИЈА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ

  читај повеќе >>>>
 7. ИЗВЕСТУВАЊЕ

  читај повеќе >>>>
 8. Пријавување за јануарска сесија 2017

  читај повеќе >>>>
 9. Семинарски Микробиологија

  читај повеќе >>>>
 10. УПИСИ 2017

  читај повеќе >>>>
 11. Повик на Европската Агенција за безбедност на храна

  читај повеќе >>>>
 12. Задолжителна пракса

  читај повеќе >>>>
 13. Каталог на капитални книгоиздателски проекти од Министерство за Образование на РМ

  читај повеќе >>>>
 14. Распоред на предавања

  читај повеќе >>>>
 15. Известување

  читај повеќе >>>>
 16. Водич за изработка на завршен труд

  читај повеќе >>>>
 17. Амбулантна клиника 1 и 3

  читај повеќе >>>>
 18. Прва генерација апсолвенти

  читај повеќе >>>>
 19. Лого на ВФБ

  читај повеќе >>>>
 20. Лабораторија за генетика

  читај повеќе >>>>
 21. Документи за пракса

  читај повеќе >>>>
 22. СООПШТЕНИЈА

  читај повеќе >>>>
 23. Предметна програма

  читај повеќе >>>>
 24. ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЛАБОРАТОРИИ

  читај повеќе >>>>
 25. КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ПРВ УПИСЕН РОК

  читај повеќе >>>>
 26. ИНФОРМАЦИЈА

  читај повеќе >>>>
 27. ВОДИЧ НА СТУДЕНТИТЕ КАКО ДА ИЗРАБОТАТ СЕМИНАРСКА РАБОТА

  читај повеќе >>>>
 28. Потребно за префрлување од друг сроден факултет

  читај повеќе >>>>
 29. Универзитетска лабораторија за генетика во Битола

  читај повеќе >>>>
 30. Премиерот на отворањето на Ветеринарниот факултет во Битола

  читај повеќе >>>>
Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek

Се известуваат студентите дека пријавувањето за септемвриската редовна испитна сесија ќе се одвива од 22.08.2017-29.08.2017.

Напомена: Исто така студентите задолжително да се пријават и преку iKnow системот.

 

Линк со термини

 

Испитите кај проф.д-р Валентина Павлова ќе се одржат на 12.09.2017 во 12 часот

Испитите кај проф.д-р Петар Аврамовски ќе се одржат на 14.09.2017 и 26.09.2017 во 14.45 часот

Испитите Фармакологија 1 и 2 и Живина ќе се одржат на 07 и 27.09.2017 во 10 часот

Првиот термин - 13.09 за полагање на испити кај Вонр.проф.д-р Гоце Цилев ќе се одржи на 14.09.2017 во 10 часот а вториот останува на 26.09.2017