Известување
Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek

Се известуваат студентите на Ветеринарниот Факултет Битола дека предавањата се задолжителни. За студентите кои отсусвуваат повеќе од 3 предавања ќе треба да го презапишаат испитот.

 


Одлука од ННС за одобрување на задоцнет упис со казна. (линк)