Амбулантна клиника 1 и 3
Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek

Се известуваат студентите дека по предметот Амбулантна клиника 1 и 3 се должни при пријавување да поднесат и пријава за испит и дневник за пракса