КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ПРВ УПИСЕН РОК
 1. Испити кај Вонр.проф.д-р Сашо Стојановски

  читај повеќе >>>>
 2. Хемија и Биохемија

  читај повеќе >>>>
 3. Термини за априлска сесија

  читај повеќе >>>>
 4. ИЗВЕСТУВАЊЕ

  читај повеќе >>>>
 5. IKNOW Анкети

  читај повеќе >>>>
 6. Априлска испитна сесија

  читај повеќе >>>>
 7. Известување за практичен дел од настава

  читај повеќе >>>>
 8. УКЛО ТРИВИУМ Натпревар во ораторство

  читај повеќе >>>>
 9. Колоквиум кај проф.д-р Гоце Костовски

  читај повеќе >>>>
 10. Предавања кај проф.д-р Гоце Костовски

  читај повеќе >>>>
 11. Испити кај проф.д-р Гоце Костовски

  читај повеќе >>>>
 12. Испит Анатомија

  читај повеќе >>>>
 13. Јануарска сесија

  читај повеќе >>>>
 14. ИЗВЕСТУВАЊЕ

  читај повеќе >>>>
 15. Термини за испити

  читај повеќе >>>>
 16. Ноемвриска сесија

  читај повеќе >>>>
 17. Дополнителен конкурс за IV уписен рок

  читај повеќе >>>>
 18. ИЗВЕСТУВАЊЕ

  читај повеќе >>>>
 19. Септемвриска сесија

  читај повеќе >>>>
 20. НАДВОРЕШНА ЕВАЛУАЦИЈА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ

  читај повеќе >>>>
 21. ИЗВЕСТУВАЊЕ

  читај повеќе >>>>
 22. Пријавување за јануарска сесија 2017

  читај повеќе >>>>
 23. Семинарски Микробиологија

  читај повеќе >>>>
 24. УПИСИ 2017

  читај повеќе >>>>
 25. Повик на Европската Агенција за безбедност на храна

  читај повеќе >>>>
 26. Задолжителна пракса

  читај повеќе >>>>
 27. Каталог на капитални книгоиздателски проекти од Министерство за Образование на РМ

  читај повеќе >>>>
 28. Распоред на предавања

  читај повеќе >>>>
 29. Известување

  читај повеќе >>>>
 30. Водич за изработка на завршен труд

  читај повеќе >>>>
 31. Амбулантна клиника 1 и 3

  читај повеќе >>>>
 32. Прва генерација апсолвенти

  читај повеќе >>>>
 33. Лого на ВФБ

  читај повеќе >>>>
 34. Лабораторија за генетика

  читај повеќе >>>>
 35. Документи за пракса

  читај повеќе >>>>
 36. СООПШТЕНИЈА

  читај повеќе >>>>
 37. Предметна програма

  читај повеќе >>>>
 38. ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЛАБОРАТОРИИ

  читај повеќе >>>>
 39. КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ПРВ УПИСЕН РОК

  читај повеќе >>>>
 40. ИНФОРМАЦИЈА

  читај повеќе >>>>
 41. ВОДИЧ НА СТУДЕНТИТЕ КАКО ДА ИЗРАБОТАТ СЕМИНАРСКА РАБОТА

  читај повеќе >>>>
 42. Потребно за префрлување од друг сроден факултет

  читај повеќе >>>>
 43. Универзитетска лабораторија за генетика во Битола

  читај повеќе >>>>
 44. Премиерот на отворањето на Ветеринарниот факултет во Битола

  читај повеќе >>>>
Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek

РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМ НА КАНДИДАТИ ВО ПРВ УПИСЕН РОК НА ВЕТЕРИНАРЕН ФАКУЛТЕТ ЗА АКАДЕМСКАТА 2012/2013

 

1.ДРЖАВНА КВОТА

РЕД.БР

ИМЕ ПРЕЗИМЕ

ВКУПНО БОДОВИ

1

МЕРКОВСКИ ВАЛЕНТИН ФИЛИП

83,425

2

ПОПОВИЌ ДРАГАН ДАНИЕЛ

80,391

3

САРАФИМОСКИ РАДОВАН МАРТИН

80,211

4

НОВЕВСКИ ГОЦЕ СТЕФАН

79,558

5

МИЛОШЕВСКИ ВАНЧО ДАМЕ

71,826

6

КАРОВСКИ ГОЦЕ СТЕФАН

70,422

7

ВАСИЛЕВСКИ ЃОРГИ  ФИЛИП

67,598

8

ПИШМАНОВСКИ МЕНДО НИКОЛЧЕ

67,366

9

АТАНАСОВСКИ ВАСКО ГОРЈАН

67,239

10

ИЛИЕВСКИ ТОМЕ КОСТАДИН

67,032

11

ЦВЕТКОВСКИ ТРАЈАН ОЛИВЕР

66,944

12

ЈОВАНОВСКИ МАРЈАН АЛЕКСАНДАР

64,656

13

ДИМИТРИЕСКИ ТОНИ ХРИСТИЈАН

64,465

14

СПИРОСКИ ОЛИВЕР  РИСТО

64,24

15

СТАНИНОВСКИ ЈОРДАН ВЛАДИМИР

61,438

16

ЦИУНОВСКИ ГОЦЕ БОРЧЕ

60,58

17

ЈОВАНОСКИ ЗОРАН ФИЛИП

57,217

18

ФИЛИПОВ ЗОРАН ФИЛИП

53,508

19

РИСТОВ ТОШО ГОРАН

48,565

20

ДАМЧЕВСКА НИКОЛЧЕ ДИЈАНА

47,819

21

МИЛАДИНОВСКИ ДЕЈАН МИЛАДИН

46,777

 

 

2. КВОТА СО КОФИНАНСИРАЊЕ

РЕД.БР

ИМЕ ПРЕЗИМЕ

1

СЕМАКУЛА ФРЕДЕРИК АНГЕЛА

 

 

 

БИТОЛА, 27.08.2012