CV - Никола Караболовски
 1. Колоквиум кај проф.д-р Гоце Костовски

  читај повеќе >>>>
 2. Упис на летен семестар

  читај повеќе >>>>
 3. Предавања кај проф.д-р Гоце Костовски

  читај повеќе >>>>
 4. Испити кај проф.д-р Гоце Костовски

  читај повеќе >>>>
 5. Испит Анатомија

  читај повеќе >>>>
 6. Јануарска сесија

  читај повеќе >>>>
 7. ИЗВЕСТУВАЊЕ

  читај повеќе >>>>
 8. Термини за испити

  читај повеќе >>>>
 9. Ноемвриска сесија

  читај повеќе >>>>
 10. Дополнителен конкурс за IV уписен рок

  читај повеќе >>>>
 11. ИЗВЕСТУВАЊЕ

  читај повеќе >>>>
 12. Септемвриска сесија

  читај повеќе >>>>
 13. НАДВОРЕШНА ЕВАЛУАЦИЈА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ

  читај повеќе >>>>
 14. ИЗВЕСТУВАЊЕ

  читај повеќе >>>>
 15. Пријавување за јануарска сесија 2017

  читај повеќе >>>>
 16. Семинарски Микробиологија

  читај повеќе >>>>
 17. УПИСИ 2017

  читај повеќе >>>>
 18. Повик на Европската Агенција за безбедност на храна

  читај повеќе >>>>
 19. Задолжителна пракса

  читај повеќе >>>>
 20. Каталог на капитални книгоиздателски проекти од Министерство за Образование на РМ

  читај повеќе >>>>
 21. Распоред на предавања

  читај повеќе >>>>
 22. Известување

  читај повеќе >>>>
 23. Водич за изработка на завршен труд

  читај повеќе >>>>
 24. Амбулантна клиника 1 и 3

  читај повеќе >>>>
 25. Прва генерација апсолвенти

  читај повеќе >>>>
 26. Лого на ВФБ

  читај повеќе >>>>
 27. Лабораторија за генетика

  читај повеќе >>>>
 28. Документи за пракса

  читај повеќе >>>>
 29. СООПШТЕНИЈА

  читај повеќе >>>>
 30. Предметна програма

  читај повеќе >>>>
 31. ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЛАБОРАТОРИИ

  читај повеќе >>>>
 32. КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ПРВ УПИСЕН РОК

  читај повеќе >>>>
 33. ИНФОРМАЦИЈА

  читај повеќе >>>>
 34. ВОДИЧ НА СТУДЕНТИТЕ КАКО ДА ИЗРАБОТАТ СЕМИНАРСКА РАБОТА

  читај повеќе >>>>
 35. Потребно за префрлување од друг сроден факултет

  читај повеќе >>>>
 36. Универзитетска лабораторија за генетика во Битола

  читај повеќе >>>>
 37. Премиерот на отворањето на Ветеринарниот факултет во Битола

  читај повеќе >>>>
Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek
Никола Караболовски

Дата на раѓање: 16.09.1980

Тел.: на работа: + +389 47 228899 lok.24

Е-mail adress: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

 

 

 

 

 

 

Образование


Средно образование

ЗУЦ.Кузман Шапкарев-Битола - Насока-Ветеринарен Техничар(1995-1999)

Постигнат успех –одличен(5.0)

Високо образование

Универзитет Св.Кирил и Методиј-Скопје - Факултет за Ветеринарна медицина(1999-2007)

Со просечен успех 9.11

 

Моментално вработување


- Асистент на предметот Патолошка морфологија при Ветеринарен Факултет Битола.(2009год)

- Моментално на Докторски студии на Институт за патолошка морфологија при Ветеринарниот Факултет во Загреб р.Хрватска.

 

Странски јазици


Јазик

Читање

Говорење

Пишување

Англиски

Одлично

Одлично

одлично

Влашки

Одлично

Одлично

Одлично

Италијански

Средно ниво

Средно ниво

Средно ниво

Грчки

Основно ниво

Основно ниво

Основно ниво

 

Области:

Ветеринарна патохистологија,имунопатологија.

 

Активности

 

- Член на ИВСА (Интернационала Ветеринарна Студенска Асоцијација) - Македонија 1999 - 2006

- Претседател на ИВСА - Македонија 2003 - 2005 год

- Зимски Ветеринарен Симпозиум - Варшава - Декември 2002

- Летна пракса - Клиника за Егзотични животни - Ветеринарен Факултет – Варшава (Јули 2003)

- Летен Ветеринарен Конгрес, Виена – Љубљана - Јули 2005

- Конгрес за мали животни - Боровец - Мај 2003