CV - Петар Додовски
Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek
Петар Додовски

Дата на раѓање: 12.07.1974

Тел.: на работа: + +389 47 228899 lok.24

Е-mail adress: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

 

 

 

 

 

 

Образование

Средно образование

СОЗУ„Кузман Шапкарев“ - Битола - Насока - Ветеринарен Техничар (1990 - 1994)

Високо образование

Универзитет „Св.Кирил и Методиј“ - Скопје - Факултет за Ветеринарна медицина (1994 - 2000)

Стручен назив: Дипломиран Доктор по ветеринарна медицина

 

Моментално вработување


- Асистент на предметот Физиологија на домашни животни  и Патофизиологија на домашни животни при Ветеринарен Факултет Битола. (2009 год)

- Тековни Докторски студии на Факултетот за ветеринарна медицина во Белград,  Р.Србија.