ВЕТЕРИНАРЕН ФАКУЛТЕТ
Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek
ВЕТЕРИНАРЕН ФАКУЛТЕТ
Контакт
Адреса:
Прилепска бб
Битола
Република Македонија
7000

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 47 22 88 99
Факс: +389 47 22 88 99
http://www.vfb.uklo.edu.mk