Јунски испитен рок

Известување Се известуваат студентите дека терминот за пријавување на испити за престојниот јунски испитен рок е предвидено да биде од 20 05 (среда) до 29 05 2020 (петок). Пријавувањето ке биде единствено по електронски пат со користење на алатките во I Кnow  системот. Пријавувањето воедно вклучува и уплата на тековните трошоци. Трошоци за уплата: 15 […]

Известување

Известување Пријавување за јануарско-февруарска сесија: 23 12.2019   до  30 12.2019      Студентите се должни да уплатат износ од 15 ден по предмет  со цел на дознака за пријавување (доколку испитот го пријавуваат по прв пат) или 315 ден по предмет  со цел на дознака за пријавување (доколку испитот го пријавуваат по втор пат,трет пат или понатаму) и 50 […]