За нас 10 години Ветеринарен Факултет - Битола
ВЕТЕРИНАРЕН ФАКУЛТЕТ - БИТОЛА Нашиот Факултет
ГАЛЕРИЈА НАШИ АКТИВНОСТИ
banner 10 godini
LOGO

Известувања за студентите и последни новости

Испити

See more events
19
November
  • 9:00 am to 10:00 am
Анатомија 1 и 2
22
November
  • 9:00 am to 10:00 am
ХЕМИЈА
22
November
  • 9:00 am to 10:00 am
Биохемија
22
November
  • 9:00 am to 10:00 am
Биофизика
LOGO uklo
mon logo
akreditacija logo
logo AHV
nacAgencija logo
iknow logo