ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ
Се известуваат студентите од трета и четврта година кои ги запишале предметите ” Биологија и патологија на риби ” и ” Болести на живина 2″ кај Проф др Стојмир Стојановски дека воведно предавање и по двата предмети ке се одржи на 28 02 2020 (петок) во 10 и 30. Присуството е задолжително
од предметниот професор