Почетна | Ветеринарен факултет
 1. Генетика со биостатистика 1

  читај повеќе >>>>
 2. Известување за септемвриска сесија

  читај повеќе >>>>
 3. УПИСИ 2016

  читај повеќе >>>>
 4. Конкурс за запишување на студенти

  читај повеќе >>>>
 5. Повик на Европската Агенција за безбедност на храна

  читај повеќе >>>>
 6. Задолжителна пракса

  читај повеќе >>>>
 7. Пријавување на испити

  читај повеќе >>>>
 8. Каталог на капитални книгоиздателски проекти од Министерство за Образование на РМ

  читај повеќе >>>>
 9. Распоред на предавања

  читај повеќе >>>>
 10. Известување

  читај повеќе >>>>
 11. Условна поставеност на наставни дисциплини

  читај повеќе >>>>
 12. Водич за изработка на завршен труд

  читај повеќе >>>>
 13. Амбулантна клиника 1 и 3

  читај повеќе >>>>
 14. Прва генерација апсолвенти

  читај повеќе >>>>
 15. Отворен ден на Ветеринарен факултет - Битола

  читај повеќе >>>>
 16. Лого на ВФБ

  читај повеќе >>>>
 17. Термини за испити

  читај повеќе >>>>
 18. Лабораторија за генетика

  читај повеќе >>>>
 19. Пријавувањето на испити

  читај повеќе >>>>
 20. Документи за пракса

  читај повеќе >>>>
 21. СООПШТЕНИЈА

  читај повеќе >>>>
 22. Предметна програма

  читај повеќе >>>>
 23. ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЛАБОРАТОРИИ

  читај повеќе >>>>
 24. КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ПРВ УПИСЕН РОК

  читај повеќе >>>>
 25. Распоред на полагања

  читај повеќе >>>>
 26. ИНФОРМАЦИЈА

  читај повеќе >>>>
 27. ВОДИЧ НА СТУДЕНТИТЕ КАКО ДА ИЗРАБОТАТ СЕМИНАРСКА РАБОТА

  читај повеќе >>>>
 28. Потребно за префрлување од друг сроден факултет

  читај повеќе >>>>
 29. Универзитетска лабораторија за генетика во Битола

  читај повеќе >>>>
 30. Премиерот на отворањето на Ветеринарниот факултет во Битола

  читај повеќе >>>>
Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek

Соопштенија

Резултати